dso

Aktivnosti

Regratova lučka

Regratova lučka je lokalna skupina Spominčice, ki nudi pomoč obolelim za demenco in svojcem, laičnim negovalcem in drugim pri premagovanju težav, ki jih povzroča demenca in druge duševne motnje v starosti. Skupini se lahko pridružijo vsi tisti, ki potrebujejo tovrstno pomoč.

Oblike pomoči:

  • pogovori in svetovanje
  • izmenjava izkušenj
  • informacije o bolezni
  • organizacija predavanj

Skupina Regratova lučka se sestaja enkrat mesečno – vsako prvo sredo v mesecu v prostorih dislocirane enote Doma starejših občanov Metlika, Črnomaljska cesta 19 ob 16. uri.

Več informacij vam lahko poda Sandi Adlešič, socialni delavec, od ponedeljka do petka, od 8. do 14. ure ali preko telefonske številke: 040/188-232 in e-pošte: sandi.adlesic@dso-metlika.si

34+ Uspešnih projektov
172 Postelj
100% Udobje in oskrba
70+ Let izkušenj
Skrb za starejše

Ljubeča oskrba starejših

vaši svojci bodo v dobrih rokah

Naša priznanja in certifikati

dots dots

kaj drugi menijo o nas

Mnenja stanovalcev in svojcev

Pohvala za vse zaposlene v DE Metlika. Hvala za požrtvovalno delo, za izraženo skrb, nego ... Vsi, prav cela ekipa si zasluži odlično oceno. Hvala tudi socialnemu delavcu Sandiju. Želim vam uspešno delo še naprej! Zaradi vas vseh mi je življenje precej lažje in prijetnejše.

Ivan Štravs

Mnenje stanovalca

Izredna pohvala za fizioterapevtko Natašo, za ves njen trud. Pomagala nam je pri selitvi v obeh domovih... Prav tako je zelo srčna, topla, prijazna in vedno pripravljena na pomoč... Ima neverjetne organizacijske sposobnosti ter moč in voljo, da naredi prav vse, da se mi počutimo prijetno... Uspehi njenega dela se že vidijo tudi v mojem gibanju in hoji. Želim ji vse najboljše in še enkrat hvala.

Ivan Štravs

Mnenje stanovalca

Spoštovana gospa direktorica, ga. Ivica Lozar, v mojem imenu in v imenu mojih dveh bratov, Jože in Ivan Romšek, se vam prav lepo zahvaljujem za vso skrb in nego, ki jo je bila deležna naša pokojna mama Marija Smolej. Res lepih, polnih pet let je preživela v vašem domu v dislocirani enoti. Življenje se ji je s prihodom v dom korenito spremenilo in kljub bolezni, ki je z dneva v dan močno napredovala, je bila srečna, zadovoljna in vesela do konca svojega življenja. Za Vaš dom in vse Vaše zaposlene nimamo niti ene slabe besede za povedat. Res ste lepo skrbeli zanjo, za kar smo Vam iskreno hvaležni. Hvala še enkrat za vse in ostanite še naprej tako zelo prijazen dom do starostnikov. S prijaznimi pozdravi.

Darja Pšeničnik in Jože ter Ivan Romšek

Mnenje svojcev