dso

Galerija

Prvič pri nas na obisku poniji

Prvič pri nas obisku poniji. Hvala prijaznima Tobiju in Cenetu za nasmeh in umirjenost ter hvala njunima lastnikoma Sari in Galu, ki so današnji dan naredili res poseben za naše stanovalce.
VEČ

Popestritev tedna v DSO Metlika

Tombola, obisk kužija, telovadba, igranje na inštrumente in popestritev sladolednega piknika s harmonikarjema in kitaristom nam vedno polepša teden.
VEČ

Obisk učencev glasbene šole

Po domu so odzvanjali zvoki kitar, klavirja, klarineta in violine. Nastopile so učenke glasbene šole iz Metlike in kitaristke Bojana Ristića. Lepo se jim zahvaljujemo za obisk in prijetno vzdušje.
VEČ

Obisk otrok iz vrtca

Veseli smo bili prijetnega obiska otrok iz vrtca Metlika, saj so nam zapeli in zaplesali. Hvala in dobrodošli ponovno.
VEČ

Certifikat E-Qalin

Postali smo ponosni lastniki certifikata kakovosti po modelu E-Qalin. Ob tem E-Qalin Slovenija navaja: "Majhen del super ekipe iz Dom starejših občanov Metlika, ki je izkazala pripravljenost za prvi certifikat kakovosti po modelu E-Qalin.
VEČ

Priprave na veliko noč

Naši stanovalci so izdelali butarice, katere so se tudi požegnale. Na cvetno nedeljo, ko se spominjamo Jezusovega prihoda v Jeruzalem, se k blagoslovu prinesejo oljčne vejice, butarice in drugo pomladansko zelenje.
VEČ

Praznovanje 90-letnice

Naša stanovalka, ga. Marija, je praznovala okroglih 90 let. Vse lepe želje so ji voščili tako zaposleni kot domači.
VEČ

Bronasto priznanje

Certifikacijska ustanova QSocial d.o.o. je Domu starejših občanov Metlika podelila bronasto priznanje za uvajanje modela "Kultura usklajenih odnosov", ki vpeljuje v delo dinamičen pristop. Na osnovi tega pridobijo stanovalci na do
VEČ

Materinski dan

V domu smo pripravili stanovalcem prireditev ob materinskem dnevu v dislocirani enoti, kjer so se pridružili še stanovalci Mestnega trga. Program so popestrile recitacije in nam dobro znana muzikanta.
VEČ

Dan žena in dan mučenikov

Mesec marec nam ob prvih pomladnih cvetovih prinaša tudi dva posebna praznika, posvečena obema spoloma. Dan žena je dan, 8. marec, ko se našim mamam, babicam, ženam in dekletom zahvalimo za njihovo dobroto in ljubezen. 40 mučeniko
VEČ
34+ Uspešnih projektov
172 Postelj
100% Udobje in oskrba
70+ Let izkušenj
Skrb za starejše

Ljubeča oskrba starejših

vaši svojci bodo v dobrih rokah

Naša priznanja in certifikati

dots dots

kaj drugi menijo o nas

Mnenja stanovalcev in svojcev

Pohvala za vse zaposlene v DE Metlika. Hvala za požrtvovalno delo, za izraženo skrb, nego ... Vsi, prav cela ekipa si zasluži odlično oceno. Hvala tudi socialnemu delavcu Sandiju. Želim vam uspešno delo še naprej! Zaradi vas vseh mi je življenje precej lažje in prijetnejše.

Ivan Štravs

Mnenje stanovalca

Izredna pohvala za fizioterapevtko Natašo, za ves njen trud. Pomagala nam je pri selitvi v obeh domovih... Prav tako je zelo srčna, topla, prijazna in vedno pripravljena na pomoč... Ima neverjetne organizacijske sposobnosti ter moč in voljo, da naredi prav vse, da se mi počutimo prijetno... Uspehi njenega dela se že vidijo tudi v mojem gibanju in hoji. Želim ji vse najboljše in še enkrat hvala.

Ivan Štravs

Mnenje stanovalca

Spoštovana gospa direktorica, ga. Ivica Lozar, v mojem imenu in v imenu mojih dveh bratov, Jože in Ivan Romšek, se vam prav lepo zahvaljujem za vso skrb in nego, ki jo je bila deležna naša pokojna mama Marija Smolej. Res lepih, polnih pet let je preživela v vašem domu v dislocirani enoti. Življenje se ji je s prihodom v dom korenito spremenilo in kljub bolezni, ki je z dneva v dan močno napredovala, je bila srečna, zadovoljna in vesela do konca svojega življenja. Za Vaš dom in vse Vaše zaposlene nimamo niti ene slabe besede za povedat. Res ste lepo skrbeli zanjo, za kar smo Vam iskreno hvaležni. Hvala še enkrat za vse in ostanite še naprej tako zelo prijazen dom do starostnikov. S prijaznimi pozdravi.

Darja Pšeničnik in Jože ter Ivan Romšek

Mnenje svojcev