dso

Galerija

Maša v cerkvi

Danes je v cerkvi potekala še zadnja maša pred selitvijo, za naše stanovalce obeh enot. Zahvaljujemo se gospodu župniku Primožu Bertalaniču za vodenje maše, prostovoljcem pri transportu stanovalcev in cerkvenim pevkam.
VEČ

Obisk Narodnega muzeja Slovenija

Danes nas je na Mestnem trgu obiskala Tea Černe iz Narodnega muzeja Slovenija v okviru programa: Muzej za starejše, mi k vam, vi k nam. Pokazala nam je kopijo srednjeveškega meča, predstavila nam je srednjeveško zgodbo ter neandertalče
VEČ

Praznovanje na DE

Ponovno praznujemo.
VEČ

Telovadimo s Centrom za krepitev zdravja Metlika

Današnji deževni dan je bil na dislocirani enoti obarvan športno. Telovadili smo s kineziologom Zoranom Šutejem iz Centra za krepitev zdravja Metlika.
VEČ

Tradicionalni sprehod za spomin

Ob svetovnem dnevu Alzheimerjeve bolezni, ki ga obeležujemo 21. septembra, je Regratova lučka - skupina za samopomoč bolnikom z demenco in njihovim svojcem, ki deluje pod okriljem združenja Spominčice - Alzheimer Slovenija in Doma sta
VEČ

Praznovanje RD na DE

Na dislocirani enoti praznujemo.
VEČ

Tombola na Mestnem trgu

Zabavamo se s tombolo.
VEČ

Peka peciva na DE

Pecivo je že, marmelada še bo.
VEČ

Slivov piknik

Slivov piknik na Mestnem trgu.
VEČ

Sprehod po Metliki

S stanovalci iz dislocirane enote smo se danes odpravili na sprehod po Metliki. Posladkali smo se s piškoti in domačim grozdjem ter spili kavico pri Bartušu, tam pa smo srečali otroke z metliškega vrtca. Skupaj smo zapeli, nato pa smo
VEČ
34+ Uspešnih projektov
172 Postelj
100% Udobje in oskrba
70+ Let izkušenj
Skrb za starejše

Ljubeča oskrba starejših

vaši svojci bodo v dobrih rokah

Naša priznanja in certifikati

dots dots

kaj drugi menijo o nas

Mnenja stanovalcev in svojcev

Pohvala za vse zaposlene v DE Metlika. Hvala za požrtvovalno delo, za izraženo skrb, nego ... Vsi, prav cela ekipa si zasluži odlično oceno. Hvala tudi socialnemu delavcu Sandiju. Želim vam uspešno delo še naprej! Zaradi vas vseh mi je življenje precej lažje in prijetnejše.

Ivan Štravs

Mnenje stanovalca

Izredna pohvala za fizioterapevtko Natašo, za ves njen trud. Pomagala nam je pri selitvi v obeh domovih... Prav tako je zelo srčna, topla, prijazna in vedno pripravljena na pomoč... Ima neverjetne organizacijske sposobnosti ter moč in voljo, da naredi prav vse, da se mi počutimo prijetno... Uspehi njenega dela se že vidijo tudi v mojem gibanju in hoji. Želim ji vse najboljše in še enkrat hvala.

Ivan Štravs

Mnenje stanovalca

Spoštovana gospa direktorica, ga. Ivica Lozar, v mojem imenu in v imenu mojih dveh bratov, Jože in Ivan Romšek, se vam prav lepo zahvaljujem za vso skrb in nego, ki jo je bila deležna naša pokojna mama Marija Smolej. Res lepih, polnih pet let je preživela v vašem domu v dislocirani enoti. Življenje se ji je s prihodom v dom korenito spremenilo in kljub bolezni, ki je z dneva v dan močno napredovala, je bila srečna, zadovoljna in vesela do konca svojega življenja. Za Vaš dom in vse Vaše zaposlene nimamo niti ene slabe besede za povedat. Res ste lepo skrbeli zanjo, za kar smo Vam iskreno hvaležni. Hvala še enkrat za vse in ostanite še naprej tako zelo prijazen dom do starostnikov. S prijaznimi pozdravi.

Darja Pšeničnik in Jože ter Ivan Romšek

Mnenje svojcev