dso

Galerija

Okraski učencev OŠ Metlika

Učenci iz OŠ Metlika so nam polepšali dan z obiskom. Prinesli so nam ročno izdelane okraske, za katere se lepo zahvaljujemo.
VEČ

Jaslice

Danes smo na dislocirani enoti postavili jaslice, ki ponazarjajo prizorišče Jezusovega rojstva v Betlehemu. Tudi smrekica že krasi vhod. Hvala prostovoljkam iz Rdečega križa Metlika za pomoč in dobro voljo.
VEČ

Hobotnice v dar

Zaposlenim vrtca Metlika se zahvaljujemo za kvačkane hobotnice. Našim stanovalcem bodo popestrile deževne dneve.
VEČ

Obisk Miklavža

Danes je k nam na obisk prišel Miklavž. Stanovalci in zaposleni smo se njegovega prihoda razveselili in za povrhu pa še dobili drobno pozornost.
VEČ

Najlepši čas v letu

Izpod rok naših stanovalcev in zaposlenih so nastali čudoviti adventni venčki, ki bodo krasili naše prostore.
VEČ

Martinovanje pri nas

Martinovo ali dan, ko se mošt spremeni v vino. V petek so se stanovalci nasmejali ob hudomušnem krstu mošta v vino in se poveselili ob domači glasbi.
VEČ

Odprtje novih prostorov DE

V petek smo uradno odprli nove prostore dislocirane enote DSO Metlika. Otvoritve so se udeležili g. Andrej Grdiša, generalni direktor Direktorata za starejše in deinstitucionalizacijo na Ministrstvu za delo, družino in socialne zade
VEČ

Obisk kaplana na DE

Obisk kaplana danes na DE.
VEČ

Praznovanje rojstnega dne na DE

Praznovali pa smo tudi rojstni dan naše stanovalke Ane.
VEČ

Družabne aktivnosti na DE

Pester dopoldan na dislocirani enoti
VEČ
34+ Uspešnih projektov
172 Postelj
100% Udobje in oskrba
70+ Let izkušenj
Skrb za starejše

Ljubeča oskrba starejših

vaši svojci bodo v dobrih rokah

Naša priznanja in certifikati

dots dots

kaj drugi menijo o nas

Mnenja stanovalcev in svojcev

Pohvala za vse zaposlene v DE Metlika. Hvala za požrtvovalno delo, za izraženo skrb, nego ... Vsi, prav cela ekipa si zasluži odlično oceno. Hvala tudi socialnemu delavcu Sandiju. Želim vam uspešno delo še naprej! Zaradi vas vseh mi je življenje precej lažje in prijetnejše.

Ivan Štravs

Mnenje stanovalca

Izredna pohvala za fizioterapevtko Natašo, za ves njen trud. Pomagala nam je pri selitvi v obeh domovih... Prav tako je zelo srčna, topla, prijazna in vedno pripravljena na pomoč... Ima neverjetne organizacijske sposobnosti ter moč in voljo, da naredi prav vse, da se mi počutimo prijetno... Uspehi njenega dela se že vidijo tudi v mojem gibanju in hoji. Želim ji vse najboljše in še enkrat hvala.

Ivan Štravs

Mnenje stanovalca

Spoštovana gospa direktorica, ga. Ivica Lozar, v mojem imenu in v imenu mojih dveh bratov, Jože in Ivan Romšek, se vam prav lepo zahvaljujem za vso skrb in nego, ki jo je bila deležna naša pokojna mama Marija Smolej. Res lepih, polnih pet let je preživela v vašem domu v dislocirani enoti. Življenje se ji je s prihodom v dom korenito spremenilo in kljub bolezni, ki je z dneva v dan močno napredovala, je bila srečna, zadovoljna in vesela do konca svojega življenja. Za Vaš dom in vse Vaše zaposlene nimamo niti ene slabe besede za povedat. Res ste lepo skrbeli zanjo, za kar smo Vam iskreno hvaležni. Hvala še enkrat za vse in ostanite še naprej tako zelo prijazen dom do starostnikov. S prijaznimi pozdravi.

Darja Pšeničnik in Jože ter Ivan Romšek

Mnenje svojcev