DSO Metlika

Galerija

Tedni vseživljenjskega učenja

V okviru Tednov vseživljenjskega učenja so nas obiskali otroci iz vrtca. Skupaj smo zaplesali in telovadili.
VEČ

Štafeta lepih misli in otvoritev terase na Mestnem trgu

Danes so stanovalci na Mestnem trgu in v dislocirani enoti sodelovali na štafeti lepih misli in želja. Vsak stanovalec je svojemu sostanovalcu podaril lepo željo. Hkrati pa smo uradno otvorili teraso na Mestnem trgu.
VEČ

Šola zdravja na DE

Na DE so nas obiskali iz Šole zdravja Metlika in Podzemelj.
VEČ

Strokovna ekskurzija

Zaposleni DSO Metlika smo se 21.5.2024 odpravili na strokovno ekskurzijo v DSO Grosuplje. Zahvaljujemo se jim za lepo predstavitev doma in pogostitev. Pot smo nadaljevali na Kongresni trg v hišo iluzij.
VEČ

Obiranje lipe

Danes smo na dislocirani enoti obirali lipo našemu zvestemu muzikantu Jožetu za čaj.
VEČ

Obisk Tačk pomagačk

Včeraj so nas na Mestnem trgu obiskali pripravnika Orion z Majo ter Hachi z Brigito in pripravnica Flocke z Majo. Terapevtski psi so velika motivacija tudi pri doseganju ciljev pri izvajanju različnih aktivnostih.
VEČ

Peka štrudlja na Mestnem trgu

Danes je na Mestnem trgu dišalo po sočnem jabolčnem štrudlju.
VEČ

Obisk prostovoljcev Karitasa na Mestnem trgu

Zahvala Karitasu Metlika in vsem otrokom, ki so s svojim nastopom popestrili popoldan našim stanovalcem na Mestnem trgu.
VEČ

Peka piškotov na dislocirani enoti

Na deževen dan smo se na dislocirani enoti sladkali s piškoti.
VEČ

Svetovni dan knjige

Ob svetovnem dnevu knjige so kot organizatorji iz Knjižnice Metlika našim stanovalcem popestrili dan. Lepo se zahvaljujemo vsem nastopajočim za prijetno druženje.
VEČ
34+ Uspešnih projektov
172 Postelj
100% Udobje in oskrba
70+ Let izkušenj
Skrb za starejše

Ljubeča oskrba starejših

vaši svojci bodo v dobrih rokah

Naša priznanja in certifikati

dots dots

kaj drugi menijo o nas

Mnenja stanovalcev in svojcev

Spoštovani, po smrti moje mame, Antonije Šali, bi se vam rada zahvalila za ves trud in delo, ki ste ga vložili, da je zadnjih 7 mesecev življenja preživela na človeku dostojen način. Najprej sploh hvala, da ste jo sprejeli, ko smo zanjo res nujno potrebovali oskrbo. Včasih pač življenje ne gre čisto po načrtu, zato mi nismo imeli nikjer rezervacije. Hvala res vsem zaposlenim, ki ste jo negovali, hranili, zdravili, spoštovali. Hvala tudi za prijaznost, nasmehe in spodbudne besede. Ni mi bilo lahko, ker smo jo dali v DSO, bila pa sem pomirjena, ko sem spoznala vaše okolje in zaposlene. Še enkrat - iskrena hvala, tudi v bratovem imenu, vam in vsem zaposlenim. Dušanka Faleskini, Straža, januar 2024

Dušanka Faleskini

Mnenje svojca

Spoštovani, v prejšnjem tednu se je od nas poslovila naša tama, gospa Ana Logar. Tama je preživela zadnjih deset mesecev v vašem domu, kamor smo jo premestili iz domače oskrbe. Moram reči, da smo jo obiskovali večkrat tedensko in spremljali vaše delo. Mi in tama smo bili zelo zadovoljni z vašo ponudbo, storitvami, strokovnostjo, prijaznostjo,... Tama se ni nikoli pritoževala nad zaposlenimi, vedno je vse pohvalila, prav prijetno se je počutila v vašem domu. Najbolj pa je pohvalila kuhinjo, saj je bila po poklicu kuharica. Vaših negovalk na terenu, ki so tamo obiskovale na domačem domu pred prihodom k vam in še pred tem ji dostavljale kosila, se je tama vedno razveselila in komaj čakala njihov prihod. Vsem zaposlenim želim reči HVALA, ker ste skrbeli za našo tamo do zadnjega dneva, predvsem pa za srčnost sester, ki so bile ob njej zadnje ure. Izvrstno opravljate delo in naj tako tudi ostane! Ana Logar, vnukinja Metlika; 15.1.2024

Ana Logar

Mnenje svojcev

Pohvala za vse zaposlene v DE Metlika. Hvala za požrtvovalno delo, za izraženo skrb, nego ... Vsi, prav cela ekipa si zasluži odlično oceno. Hvala tudi socialnemu delavcu Sandiju. Želim vam uspešno delo še naprej! Zaradi vas vseh mi je življenje precej lažje in prijetnejše.

Ivan Štravs

Mnenje stanovalca

Izredna pohvala za fizioterapevtko Natašo, za ves njen trud. Pomagala nam je pri selitvi v obeh domovih... Prav tako je zelo srčna, topla, prijazna in vedno pripravljena na pomoč... Ima neverjetne organizacijske sposobnosti ter moč in voljo, da naredi prav vse, da se mi počutimo prijetno... Uspehi njenega dela se že vidijo tudi v mojem gibanju in hoji. Želim ji vse najboljše in še enkrat hvala.

Ivan Štravs

Mnenje stanovalca

Spoštovana gospa direktorica, ga. Ivica Lozar, v mojem imenu in v imenu mojih dveh bratov, Jože in Ivan Romšek, se vam prav lepo zahvaljujem za vso skrb in nego, ki jo je bila deležna naša pokojna mama Marija Smolej. Res lepih, polnih pet let je preživela v vašem domu v dislocirani enoti. Življenje se ji je s prihodom v dom korenito spremenilo in kljub bolezni, ki je z dneva v dan močno napredovala, je bila srečna, zadovoljna in vesela do konca svojega življenja. Za Vaš dom in vse Vaše zaposlene nimamo niti ene slabe besede za povedat. Res ste lepo skrbeli zanjo, za kar smo Vam iskreno hvaležni. Hvala še enkrat za vse in ostanite še naprej tako zelo prijazen dom do starostnikov. S prijaznimi pozdravi.

Darja Pšeničnik in Jože ter Ivan Romšek

Mnenje svojcev