DSO Metlika

Galerija

Materinski dan

Praznovanje materinskega dne na dislocirani enoti sta nam popestrila Jože Stariha in Benedikt Lorbek.
VEČ

Blagoslov butaric na Mestnem trgu

Danes nas je obiskal Metliški župnik Primož Bertalanič in blagoslovil butarice, ki smo jih včeraj izdelovali.Zahvala tudi gospe Martini Mužar (prostovoljki) za pomoč pri molitvah.
VEČ

Velikonočno obarvan teden na DE

Na deslocirani enoti se že pridno pripravljamo na VELIKO NOČ. Pri tem so nam pomagali prostovoljci RK Metlika ter župnija Metlika.
VEČ

Tombola na Mestnem trgu

Zabavamo se s tombolo in prve tri tudi nagradimo.
VEČ

Srečanje upokojenih sodelavcev na Mestnem trgu

Včeraj smo organizirali srečanje s kosilom za naše upokojene sodelavce na Mestnem trgu. Naši zaposleni in stanovalci so pripravili kratek program, ter ob dobri hrani in pijači obujali spomine na dneve preživete v domu.
VEČ

Glasbeno-plesni nastop

Iskrena hvala vsem današnjim nastopajočim (PZDU Metlika, Folklorna skupina OŠ Metlika, Harmonikarja Žan Ružič ter Žan Janjac, pevca Gaja Milič in Erik Kočevar ter DPM Metlika) za današnji nastop. Stanovalcem ste polepšali dan ter bližajoče se praznike.
VEČ

Zabava na DE

Naša Majda je poskrbela za pravo zabavo. Poslovila se je od naših stanovalcev, saj je odšla v zasluženi pokoj. Vendar v naših srcih bo ostala za vedno. Majda, hvala za vse.
VEČ

Peka štrudlja

Na DE je dišalo. Pekli smo štrudelj.
VEČ

Kognitivne aktivnosti na Mestnem trgu

Današnje kognitivne aktivnosti na Mestnem trgu.
VEČ

Tačke pomagačke

Na DE so nas obiskali iz prostovoljnega društva tačk pomagačk kuža Winner in njegova lastnica Marinka Srebrnjak.
VEČ
34+ Uspešnih projektov
172 Postelj
100% Udobje in oskrba
70+ Let izkušenj
Skrb za starejše

Ljubeča oskrba starejših

vaši svojci bodo v dobrih rokah

Naša priznanja in certifikati

dots dots

kaj drugi menijo o nas

Mnenja stanovalcev in svojcev

Spoštovani, po smrti moje mame, Antonije Šali, bi se vam rada zahvalila za ves trud in delo, ki ste ga vložili, da je zadnjih 7 mesecev življenja preživela na človeku dostojen način. Najprej sploh hvala, da ste jo sprejeli, ko smo zanjo res nujno potrebovali oskrbo. Včasih pač življenje ne gre čisto po načrtu, zato mi nismo imeli nikjer rezervacije. Hvala res vsem zaposlenim, ki ste jo negovali, hranili, zdravili, spoštovali. Hvala tudi za prijaznost, nasmehe in spodbudne besede. Ni mi bilo lahko, ker smo jo dali v DSO, bila pa sem pomirjena, ko sem spoznala vaše okolje in zaposlene. Še enkrat - iskrena hvala, tudi v bratovem imenu, vam in vsem zaposlenim. Dušanka Faleskini, Straža, januar 2024

Dušanka Faleskini

Mnenje svojca

Spoštovani, v prejšnjem tednu se je od nas poslovila naša tama, gospa Ana Logar. Tama je preživela zadnjih deset mesecev v vašem domu, kamor smo jo premestili iz domače oskrbe. Moram reči, da smo jo obiskovali večkrat tedensko in spremljali vaše delo. Mi in tama smo bili zelo zadovoljni z vašo ponudbo, storitvami, strokovnostjo, prijaznostjo,... Tama se ni nikoli pritoževala nad zaposlenimi, vedno je vse pohvalila, prav prijetno se je počutila v vašem domu. Najbolj pa je pohvalila kuhinjo, saj je bila po poklicu kuharica. Vaših negovalk na terenu, ki so tamo obiskovale na domačem domu pred prihodom k vam in še pred tem ji dostavljale kosila, se je tama vedno razveselila in komaj čakala njihov prihod. Vsem zaposlenim želim reči HVALA, ker ste skrbeli za našo tamo do zadnjega dneva, predvsem pa za srčnost sester, ki so bile ob njej zadnje ure. Izvrstno opravljate delo in naj tako tudi ostane! Ana Logar, vnukinja Metlika; 15.1.2024

Ana Logar

Mnenje svojcev

Pohvala za vse zaposlene v DE Metlika. Hvala za požrtvovalno delo, za izraženo skrb, nego ... Vsi, prav cela ekipa si zasluži odlično oceno. Hvala tudi socialnemu delavcu Sandiju. Želim vam uspešno delo še naprej! Zaradi vas vseh mi je življenje precej lažje in prijetnejše.

Ivan Štravs

Mnenje stanovalca

Izredna pohvala za fizioterapevtko Natašo, za ves njen trud. Pomagala nam je pri selitvi v obeh domovih... Prav tako je zelo srčna, topla, prijazna in vedno pripravljena na pomoč... Ima neverjetne organizacijske sposobnosti ter moč in voljo, da naredi prav vse, da se mi počutimo prijetno... Uspehi njenega dela se že vidijo tudi v mojem gibanju in hoji. Želim ji vse najboljše in še enkrat hvala.

Ivan Štravs

Mnenje stanovalca

Spoštovana gospa direktorica, ga. Ivica Lozar, v mojem imenu in v imenu mojih dveh bratov, Jože in Ivan Romšek, se vam prav lepo zahvaljujem za vso skrb in nego, ki jo je bila deležna naša pokojna mama Marija Smolej. Res lepih, polnih pet let je preživela v vašem domu v dislocirani enoti. Življenje se ji je s prihodom v dom korenito spremenilo in kljub bolezni, ki je z dneva v dan močno napredovala, je bila srečna, zadovoljna in vesela do konca svojega življenja. Za Vaš dom in vse Vaše zaposlene nimamo niti ene slabe besede za povedat. Res ste lepo skrbeli zanjo, za kar smo Vam iskreno hvaležni. Hvala še enkrat za vse in ostanite še naprej tako zelo prijazen dom do starostnikov. S prijaznimi pozdravi.

Darja Pšeničnik in Jože ter Ivan Romšek

Mnenje svojcev