DSO Metlika

Galerija

Novoletno rajanje

Je ta čas v letu, ko se zabavamo in rajamo. Hvala Andreju Bajuku in Andreju Miketiču za glasbo, saj sta ustvarila novoletno vzdušje stanovalcem na dislocirani enoti in v Komendi.
VEČ

Obisk učencev OŠ Metlika

Ponovno so nam z obiskom dan polepšali učenci 9. razreda OŠ Metlika; pa še zapeli in zaplesali so. Hvaležni smo jim za prijetno presenečenje.
VEČ

Okraski učencev OŠ Metlika

Učenci iz OŠ Metlika so nam polepšali dan z obiskom. Prinesli so nam ročno izdelane okraske, za katere se lepo zahvaljujemo.
VEČ

Jaslice

Danes smo na dislocirani enoti postavili jaslice, ki ponazarjajo prizorišče Jezusovega rojstva v Betlehemu. Tudi smrekica že krasi vhod. Hvala prostovoljkam iz Rdečega križa Metlika za pomoč in dobro voljo.
VEČ

Hobotnice v dar

Zaposlenim vrtca Metlika se zahvaljujemo za kvačkane hobotnice. Našim stanovalcem bodo popestrile deževne dneve.
VEČ

Obisk Miklavža

Danes je k nam na obisk prišel Miklavž. Stanovalci in zaposleni smo se njegovega prihoda razveselili in za povrhu pa še dobili drobno pozornost.
VEČ

Najlepši čas v letu

Izpod rok naših stanovalcev in zaposlenih so nastali čudoviti adventni venčki, ki bodo krasili naše prostore.
VEČ

Martinovanje pri nas

Martinovo ali dan, ko se mošt spremeni v vino. V petek so se stanovalci nasmejali ob hudomušnem krstu mošta v vino in se poveselili ob domači glasbi.
VEČ

Odprtje novih prostorov DE

V petek smo uradno odprli nove prostore dislocirane enote DSO Metlika. Otvoritve so se udeležili g. Andrej Grdiša, generalni direktor Direktorata za starejše in deinstitucionalizacijo na Ministrstvu za delo, družino in socialne zade
VEČ

Obisk kaplana na DE

Obisk kaplana danes na DE.
VEČ
34+ Uspešnih projektov
172 Postelj
100% Udobje in oskrba
70+ Let izkušenj
Skrb za starejše

Ljubeča oskrba starejših

vaši svojci bodo v dobrih rokah

Naša priznanja in certifikati

dots dots

kaj drugi menijo o nas

Mnenja stanovalcev in svojcev

Spoštovani, po smrti moje mame, Antonije Šali, bi se vam rada zahvalila za ves trud in delo, ki ste ga vložili, da je zadnjih 7 mesecev življenja preživela na človeku dostojen način. Najprej sploh hvala, da ste jo sprejeli, ko smo zanjo res nujno potrebovali oskrbo. Včasih pač življenje ne gre čisto po načrtu, zato mi nismo imeli nikjer rezervacije. Hvala res vsem zaposlenim, ki ste jo negovali, hranili, zdravili, spoštovali. Hvala tudi za prijaznost, nasmehe in spodbudne besede. Ni mi bilo lahko, ker smo jo dali v DSO, bila pa sem pomirjena, ko sem spoznala vaše okolje in zaposlene. Še enkrat - iskrena hvala, tudi v bratovem imenu, vam in vsem zaposlenim. Dušanka Faleskini, Straža, januar 2024

Dušanka Faleskini

Mnenje svojca

Spoštovani, v prejšnjem tednu se je od nas poslovila naša tama, gospa Ana Logar. Tama je preživela zadnjih deset mesecev v vašem domu, kamor smo jo premestili iz domače oskrbe. Moram reči, da smo jo obiskovali večkrat tedensko in spremljali vaše delo. Mi in tama smo bili zelo zadovoljni z vašo ponudbo, storitvami, strokovnostjo, prijaznostjo,... Tama se ni nikoli pritoževala nad zaposlenimi, vedno je vse pohvalila, prav prijetno se je počutila v vašem domu. Najbolj pa je pohvalila kuhinjo, saj je bila po poklicu kuharica. Vaših negovalk na terenu, ki so tamo obiskovale na domačem domu pred prihodom k vam in še pred tem ji dostavljale kosila, se je tama vedno razveselila in komaj čakala njihov prihod. Vsem zaposlenim želim reči HVALA, ker ste skrbeli za našo tamo do zadnjega dneva, predvsem pa za srčnost sester, ki so bile ob njej zadnje ure. Izvrstno opravljate delo in naj tako tudi ostane! Ana Logar, vnukinja Metlika; 15.1.2024

Ana Logar

Mnenje svojcev

Pohvala za vse zaposlene v DE Metlika. Hvala za požrtvovalno delo, za izraženo skrb, nego ... Vsi, prav cela ekipa si zasluži odlično oceno. Hvala tudi socialnemu delavcu Sandiju. Želim vam uspešno delo še naprej! Zaradi vas vseh mi je življenje precej lažje in prijetnejše.

Ivan Štravs

Mnenje stanovalca

Izredna pohvala za fizioterapevtko Natašo, za ves njen trud. Pomagala nam je pri selitvi v obeh domovih... Prav tako je zelo srčna, topla, prijazna in vedno pripravljena na pomoč... Ima neverjetne organizacijske sposobnosti ter moč in voljo, da naredi prav vse, da se mi počutimo prijetno... Uspehi njenega dela se že vidijo tudi v mojem gibanju in hoji. Želim ji vse najboljše in še enkrat hvala.

Ivan Štravs

Mnenje stanovalca

Spoštovana gospa direktorica, ga. Ivica Lozar, v mojem imenu in v imenu mojih dveh bratov, Jože in Ivan Romšek, se vam prav lepo zahvaljujem za vso skrb in nego, ki jo je bila deležna naša pokojna mama Marija Smolej. Res lepih, polnih pet let je preživela v vašem domu v dislocirani enoti. Življenje se ji je s prihodom v dom korenito spremenilo in kljub bolezni, ki je z dneva v dan močno napredovala, je bila srečna, zadovoljna in vesela do konca svojega življenja. Za Vaš dom in vse Vaše zaposlene nimamo niti ene slabe besede za povedat. Res ste lepo skrbeli zanjo, za kar smo Vam iskreno hvaležni. Hvala še enkrat za vse in ostanite še naprej tako zelo prijazen dom do starostnikov. S prijaznimi pozdravi.

Darja Pšeničnik in Jože ter Ivan Romšek

Mnenje svojcev