DSO Metlika

Galerija

Teden slovenske hrane

Tretji teden v novembru smo obeležili kot teden slovenske hrane, ki smo ga zaključili z vseslovenskim projektom Tradicionalni slovenski zajtrk. V sklopu tega tedna so kuharji v domski kuhinji pripravljali slovenske jedi za naše stanovalce. K nam smo povabili gospo Ireno Štrucelj iz Kmetije Štrucelj, ki se ukvarjajo s pridelavo in predelavo mleka. Stanovalci so poslušali kratko predstavitev Kmetije Štrucelj, kasneje pa tudi degustirali njihove izdelke.

Na Dan slovenske hrane, v petek 17.11.2023, smo izvedli Tradicionalni slovenski zajtrk, ki je potekal pod sloganom "Kruh za zajtrk, super dan". Obiskal nas je lokalni čebelar g. Slavko Žagar iz Ekološke kmetije Zdravko Dren), ki je predstavil pomen čebel in način pridelovanja medenih produktov. Na koncu so naši stanovalci čebelje pridelke tudi degustirali na sveže pečenem kruhu.

Več si pa lahko pogledate v galeriji.

Datum galerije: 21. 11. 2023
NAZAJ
34+ Uspešnih projektov
172 Postelj
100% Udobje in oskrba
70+ Let izkušenj
Skrb za starejše

Ljubeča oskrba starejših

vaši svojci bodo v dobrih rokah

Naša priznanja in certifikati

dots dots

kaj drugi menijo o nas

Mnenja stanovalcev in svojcev

Pohvala za vse zaposlene v DE Metlika. Hvala za požrtvovalno delo, za izraženo skrb, nego ... Vsi, prav cela ekipa si zasluži odlično oceno. Hvala tudi socialnemu delavcu Sandiju. Želim vam uspešno delo še naprej! Zaradi vas vseh mi je življenje precej lažje in prijetnejše.

Ivan Štravs

Mnenje stanovalca

Izredna pohvala za fizioterapevtko Natašo, za ves njen trud. Pomagala nam je pri selitvi v obeh domovih... Prav tako je zelo srčna, topla, prijazna in vedno pripravljena na pomoč... Ima neverjetne organizacijske sposobnosti ter moč in voljo, da naredi prav vse, da se mi počutimo prijetno... Uspehi njenega dela se že vidijo tudi v mojem gibanju in hoji. Želim ji vse najboljše in še enkrat hvala.

Ivan Štravs

Mnenje stanovalca

Spoštovana gospa direktorica, ga. Ivica Lozar, v mojem imenu in v imenu mojih dveh bratov, Jože in Ivan Romšek, se vam prav lepo zahvaljujem za vso skrb in nego, ki jo je bila deležna naša pokojna mama Marija Smolej. Res lepih, polnih pet let je preživela v vašem domu v dislocirani enoti. Življenje se ji je s prihodom v dom korenito spremenilo in kljub bolezni, ki je z dneva v dan močno napredovala, je bila srečna, zadovoljna in vesela do konca svojega življenja. Za Vaš dom in vse Vaše zaposlene nimamo niti ene slabe besede za povedat. Res ste lepo skrbeli zanjo, za kar smo Vam iskreno hvaležni. Hvala še enkrat za vse in ostanite še naprej tako zelo prijazen dom do starostnikov. S prijaznimi pozdravi.

Darja Pšeničnik in Jože ter Ivan Romšek

Mnenje svojcev